panou fonic mbs absorb

Panouri fonice MBS ABSORB

panouri fonice absorb

Panoul fonic MBS® ABSORB asigura absorbtia undelor sonore datorita perforatiilor executate pe suprafata dinspre sursa de zgomot. Energia acustica patrunde prin perforatii, o parte din aceasta transformandu-se in vibratii iar o alta parte fiind absorbita de stratul de vata minerala. Puterea de absorbtie este >10 dB.

Specificatii tehnice

Panourile fonice MBS® ABSORB sunt produse din tabla profilata de otel, zincata si vopsita in camp electrostatic, de 1 mm grosime, cu dimensiunile standard de 2975 x 500 x 105 mm, perforate pe partea dinspre sursa de zgomot, cu diametrul gaurii de 10 mm si pasul de 15 mm, pe 35% din suprafata. Pentru prevenirea vibratiilor, panourile fonice MBS® ABSORB sunt prevazute cu capace de inchidere laterale din taba zincata, etansate cu garnituri din polipropilena.

Panourile fonice MBS® ABSORB au in interior un element absorbant din vata minerala cu grosimea de 60 mm si densitatea de 90-100 kg/mc, protejata impotriva umiditatii si impuritatilor cu o folie din fibra de sticla aplicata prin caserare.

Octavian Chiperi

Octavian Chiperi

Manager Produs Sisteme pentru Infrastructura

Tel.: +40 741 221 128

E-mail: octavian.chiperi@proinvestgroup.ro

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, contactati cu incredere Specialistul Proinvest Infrastructure. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru proiectul dumneavoastra.

  • Gradinitei 1, Pascani
  • +40 232 760 050
  • luni - vineri 8.00 - 17.00

Cere oferta de pret!

Un specialist te va contacta in cel mai scurt timp.

*Confirm că am peste 16 ani
*DA, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale în scop de informare